Min älskade vän och jaktgudinna har fått sluta sina dagar. Ett fruktansvärt beslut, som gör så vansinnigt ont. Jag har lovat mig själv och mina hundar att de ska få vara med fullt ut. När deras kroppar inte håller, när de längre inte orkar jaga så ska de inte behöva bli lämnade hemma. I skrivande stund saknar jag min prinsessa oerhört. Mitt liv är förändrat för alltid, för du är inte längre med mig. Pillipid, Speedy, Prinsessan…… Princess of Speed. Den bästa och vackraste, mitt hjärta. Vi möts igen <3

Jaktproven har startat, det började med ”buller och bång” Borgeflons RX Blanka du Nord (Trix) tog i Bruksvallarna 1 UKL m Hp med sin ägare/förare Trond Johannesen, matte Eva Ohlsson var med och stöttade. På samma parti tog även Borgeflons RX Brim och Ingebrikt Bergman en fin 3 UKL. Stort grattis till er och jag håller tummarna för vidare framgångar. Borgeflons RX Billy the Kid och Morten Baastad fortsätter med att visa vart skåpet ska stå, på tre starter i höst har de tagit 1×2 UK, och 2×1 UK stort grattis. NPks Elithund Borgeflons PP Vilgot och Omid Ashtari tog sin andra 1 AK. Stort!! Grattis. Lavlandsstjärnan Borgeflons JL Raffzeth har 9 1/2 år gammal tagit 2 AK på skog, stolt ägare Öystein Dahl. Grattis