Man kan lätt tro att det inte hänt något på kenneln under vårvintern. Men det har hänt massor. Jag ska försöka att i någorlunda kronologisk ordning komma i håg och återge. Några av vinterns meriter har tidigare uppdaterats, men jag tar alla här och nu. Från grannlandet Norge har Mårten Baastad och Borgeflons RX Billy The Kid, lyckas i UK 2×2. Sven Erik Korsvoll meriterade Borgeflons PP Vito med en 2 AK. Arne Dullum och viltfinnaren Borgeflons DR Zofus har 2×2 AK i vinter. Grattis grabbar!

Borgeflons RX Billy The Kid

Här hemma har C-kullen börjat sin karriär just fyllda ett år. Lisa Lindberg och Borgeflons XJ Champange tog en fin 3 UKL. Stort Grattis!

Lisa och Champange

Trond och Eva beslutade att låta skidorna stå i förrådet i vår, och tog resan ner till Danmark det resulterade i en fin 1 AK på Borgeflons RX Blanka Du Nord. ”Trix” som hon heter hemma var precis fyllda 2 år. Fantastiskt vad ni har varit duktiga ”nybörjare” Stort Grattis.

Trix i Danmark

Vi fortsätter att vara stolta! Vi erövrade Hedenlund medaljen 2018, det finaste priset Svenska Pointerklubben delar ut! Det var tredje gången kenneln fick priset

Hedenlund medaljen

Ytterligare ett pris från Svenska Pointerklubbem, Nils Obels minnespris Fjäll erövrade Borgeflons RX Blanka Du Nord. Grattis Eva och Trond

Radarparet

Jag och Kerstin Frändegård hade en vårträning i Svenska pointerklubbens regi i början av april. Där fick jag se fem ”valpar” ur C-kullen. Otroligt trevligt och vilka fina och trevliga hundar. Alla skötte sig väldigt bra, hittade fågel och utvecklades massor. Här blir det jakthundar, det är säkert. Troligen kommer flera av de att visa upp sig på ”arenan” redan i höst. Tack för att ni kom och lycka till vidare

Under vintern har gamla C.I.T NO JCH Ohlsmyrens P Respect varit här hemma i några månader. Han gjorde sitt jobb väl. Resultatet ligger just nu i valplådan 5 st välskapta valpar. Wilja är en duktig mor och gör allt rätt. Det finns hanvalpar att boka för dig som är jägare.

Så det häftigaste av allt. Tillsammans med Staffan Emmoth har jag varit och hämtat hundar i USA, en minnesrik resa som kommer att få en egen sida.

Caladens Louise här hemma

Nu är det snart sommar och utställningarna har startat, för många en trevlig sysselsättning när vi inte får jaga. Flera Borgeflons hundar har visats för exteriördomare. Förlåt mig om jag missat någon eller uppger fel pris.

Billy The Kid Exc, 2 bästa hane
Bert Ove Exc BIR, BIS 3
Blanka du Nord VG
Caspian Exc, BIR, BIG, BIS
Canvas VG