Nu packar vi ihop, jaktprovssäcken och troligen om allt går bra tar vi fram den igen nästa höst.
Speedy har startat på sitt sista jaktprov, hon blir 10 år i februari, tyvärr fick vi inte få det sista CK för jaktchampionatet, men alla ni som jagat med min princessa vet att det inte är ofta man får en så bra jakthund. I mina ögon är det få som kan mäta sig med henne. Hon har under åren tagit pris med 5 st olika förare. Jag hoppas att få några höstar till med Speedy framför bössan. Xena har startar på två segrarklasser i höst, men inte lyckats. Hon kommer säkerligen att få några fina premier även i högsta klassen.  Jag nådde nästan målet med Zara, hon fick en 2 i UKL i våras och förra helgen tog hon en etta i UKL, men vi hade otur i kvalet till Guldpokalen. Zara och Raska har flyttat hem till Norge igen och jag hoppas att Herman får några fler fina jaktdagar med de, innan det är vinter. Speedy, Xena och  jag ska försöka komma i väg på några fjälljakter till, å så har vi ju skogen utanför huset. Vi packar jaktsäcken till helgen. De fina bilderna här på sidan har Reino Unosson tagit under Guldpokalkvalet. Tack för finfina bilder