Valparnas sida är uppdaterade med dagsgamla bilder -klicka på texten

Idag var den stora ”åka till stan dagen”
Hade bokat tid för ultraljud på Raska, samt höftledsröntgen på Xena.

I går när Ronny kom hem med Speedy, var hon lite lite lite slö, hon hade inte gått bra på fjället i söndags. Hon kunde ju självklart vara trött. Men hysterisk som jag är när det gäller mina hundar så fick hon följa med till Djursjukhuset för en koll.

Raska konstaterades vara väldigt dräktig. Yippie!!!! Xenas höfter såg bra ut, men inget är säkert innan man har resultatet från SKK. Jag tror det blir A-höfter.

Så var det då koll av Speedy,  Inger Karlsson som är en av de duktiga veterinärerna  på djursjukhuset gjorde ett ultraljud på Speedys livmoder, som jag befarade såg det inte bra ut. Det visade även på blodprov att hon inte var frisk. Så med en klump i halsen fick jag lämna min Princessa för operation.

Jag har i kväll fått besked att operationen och uppvaknandet gått bra. Hon har varit ut och kissat. Nu hoppas vi på en problemfri läkning och att hon snabbt blir frisk och rask .

Stort tack till alla inblandande på djursjukhuset. Ni är fantastiska!!!